Velkommen til Gungehusskolen i Hvidovre

På Gungehusskolen uddanner vi HELE mennesker. Vi ser forskellighed som en styrke!

Camilla Hanne Emig den 26-06-2014
    SOMMERHILSEN
    Nu hvor sommerferien står for døren sender ledelsen her en sommerhilsen til alle forældre.

God ferie
    Camilla Hanne Emig den 24-06-2014
    RIGTIG GOD SOMMERFERIE
    Vi ønsker alle elever, forældre og ansatte en rigtig dejlig og forhåbentlig solrig sommerferie. Vi ses efter ferien den 11. august hvor eleverne møder fra kl. 9.00-11.00 i egen klasse.

De nye elever i 0. klasse møder tirsdag den 12. august kl. 9.00 -11.00.

Bemærk at skoledagen fremover starter kl. 8.00 og at ringetiderne er ændret fra det nye skoleår.

Camilla Hanne Emig den 27-06-2014
    INDSKRIVNING I SOMMERFERIEN
    Hvis der er behov for at indskrive elever i sommerferien hvor skolens kontor er lukket, henviser vi til:
    Fritidshjemmet Atlantic
    leder Flemminig Knudsen
    Høvedstensvej 35

Fritidshjemmet ligger på skolen og har åbent hele sommerferien.
    Camilla Hanne Emig den 27-06-2014
    NØDBEHANDLING I SOMMERFERIEN
    De 2 kommunale tandplejecentre Enghøj og Præstemosen holder lukket fra mandag den 7. juli til fredag den 8. august 2014 (begge dage incl.)

Ved tandskader eller tandpine i sommerferien henvises til:

• Privat praktiserende tandlæge
    • Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø. Akut telefon på Tlf.1813
      NB!! der kan ikke bestilles tid til behandling af tandpiner m.m. i tandskadevagten
    • Skadestue

Nødbehandling udført udenfor den kommunale tandpleje gælder kun behandling af den akutte skade, og kun hvad man kan lave her og nu.Færdigbehandling foregår altid i den kommunale tandpleje.

Udgifter til akut behandling refunderes af den kommunale tandpleje.

Du kan læse mere på tandplejens hjemmeside