Velkommen til Gungehusskolen i Hvidovre

Michael Larsen den 02-05-2016

Aktiv Sommer 2016

Ved du ikke hvad du skal lave i Sommerferien? Så er Aktiv Sommer lige noget for dig.

Vi har nemlig igen i år samlet et stort udvalg af sjove og spændende sommerferieaktiviteter for enhver smag. Her er noget med vand, noget med sport, noget med dyr, noget med fart – og rigtig meget andet!

Sommerkataloget er at finde på nettet, så du – eller dine forældre - let kan bladre i kataloget og nemt tilmelde dig fra 17. maj 2016 alle de aktiviteter du vil, med få klik fra din computer, smartphone eller tablet. Nemt og overskueligt.

Du kan finde aktiviteterne og tilmelde dig her:

www.hvidovre.nemtilmeld.dk

Rigtig god sommer.

Kultur- og Fritidsafdelingen, Hvidovre Kommune.

Marina Weidemann den 20-04-2016

Kære forældre

Som hidtil kan børn af forældre med statsborgerskab fra EU/ EØS lande ( dog ikke fra Danmark ) gå til modersmålsundervisning.

På kommunens hjemmeside ligger informationer om modersmålsundervisning - se link nedenfor.

Der er frist for tilmelding til modersmålsundervisning i skoleåret 2016/17 den 1. juni 2016

Ansøgningsskema kan afhentes på skolens kontor

Kontoret

Michael Larsen den 07-04-2016