Velkommen til Gungehusskolen i Hvidovre

På Gungehusskolen uddanner vi HELE mennesker. Vi ser forskellighed som en styrke!

Michael Kenni Juul Larsen den 28-08-2015
    Michael Kenni Juul Larsen den 25-08-2015
    Søndagsavisen: Se de bedste skoler i dit område

Kære forældre

Søndagsavisen har i week-enden 21.-23. august bragt en artikel om skolernes evne til at løfte eleverne fagligt. Det er CEPOS - den liberale tænketank, der har lavet undersøgelsen, hvilket de gør hvert 4.år.

Denne undersøgelse bygger på afgangsklassernes prøvekarakterer juni 2014 - altså - bygger på et øjebliksbillede og ikke på en flerårig betragtning af en skoles indsats.

Lad os være helt ærlige. Gungehusskolen ligger i denne undersøgelse for 2014 i bund i Hvidovre Kommune og ligeledes meget dårligt placeret på landsplan. Med en undervisningseffekt, de beregner til -0,5 er udsagnet, at skolens elever i gennemsnit har fået -0,5 karakter lavere end man kunne forvente.

MEN

Kigger vi på sidste undersøgelse i 2010 viste resultatet +0,2 højere end forventet. Havde CEPOS brugt resultatet fra 2013, havde vi et karaktergennemsnit 1,5 højere end i 2014 og igen her i 2015 havde vi et gennemsnit 1,6 højere end 2014. Alle disse 3 år ville have placeret skolen i bedste trediedel både kommunalt og på landsplan.

Jeg vil derfor appelere til jer forældre om ikke ukritisk kun at forholde sig til undersøgelsen i Søndagsavisen, men have tro på og tryghed til, at skolen faktisk formår at løfte eleverne fagligt - endda på ganske fornem vis.

Jørgen Angermann
    Michael Kenni Juul Larsen den 14-08-2015
    Nyhedsbrev Gungehusskolen nr. 2 august 2015
    - endnu et nyhedsbrev med praktiske informationer.
    Michael Kenni Juul Larsen den 12-08-2015
    Nyhedsbrev Gungehusskolen august 2015