Velkommen til Gungehusskolen i Hvidovre

Michael Larsen den 28-06-2016
    SKOLEN HOLDER SOMMERFERIE

Mødetider efter sommerferien
    1. - 9. klasse møder mandag den 8. august kl. 9.00 - 11.00 (SFO og klub har åbent)
    Børnehaveklasserne møder tirsdag den 9. august kl. 9.00 - 11.00 (SFO har åbent)

Indmeldelse af barn i sommerferien
    SFO afdeling Atlantic har indmeldelsesblanketter liggende til udlevering

Skolens kontor har åbent igen fra torsdag den 4. august klokken 9.00
    I ønskes alle en god sommer

Marina Weidemann den 06-06-2016

Skolemælk til madpakken

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.

Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

Skolemælk

Michael Larsen den 11-05-2016
    Hent dit afgangsbevis på nettet
    Hvis du er gået ud af skolen i skoleåret 2008/2009 eller senere, kan du med al sandsynlighed hente kopi af dit afgangsbevis via www.borger.dk. Du skal bruge din Nem-ID. Søg på afgangsbevis eller gå ind via "Skole og Uddannelse - Folkeskolen - Bedømmelse og evaluering".
    Michael Larsen den 02-05-2016

Aktiv Sommer 2016

Ved du ikke hvad du skal lave i Sommerferien? Så er Aktiv Sommer lige noget for dig.

Vi har nemlig igen i år samlet et stort udvalg af sjove og spændende sommerferieaktiviteter for enhver smag. Her er noget med vand, noget med sport, noget med dyr, noget med fart – og rigtig meget andet!

Sommerkataloget er at finde på nettet, så du – eller dine forældre - let kan bladre i kataloget og nemt tilmelde dig fra 17. maj 2016 alle de aktiviteter du vil, med få klik fra din computer, smartphone eller tablet. Nemt og overskueligt.

Du kan finde aktiviteterne og tilmelde dig her:

www.hvidovre.nemtilmeld.dk

Rigtig god sommer.

Kultur- og Fritidsafdelingen, Hvidovre Kommune.