PLC - Pædagoisk LæringsCenter

Generelt

Skolen stiller bøger og andet undervisningsmateriale til rådighed for eleverne. Skolen forlanger til gengæld, at bøgerne forsynes med navn og bogbind, og at alt materiale behandles med omhu. Bliver noget dårligt eller smidt væk, gør skolen erstatningskrav gældende.

Det kan være en fordel, at eleven selv anskaffer ordbøger og lommeregnere. Derved er der mulighed for at benytte disse ting hjemme på et tidligere tidspunkt, end hvis man bruger skolens materiel. Desuden er det nyttigt at have ordbøger og lommeregner, når man forlader skolen.

Passere og andre redskaber til matematikundervisningen anskaffer eleverne dog selv.

Litteratur på skolen

På biblioteket sørger vi for, at der er litteratur alle vegne... selv på toiletterne. Der bliver skiftet litteraturen ud i ny og næ. Sidst på efterspørgsel fra elevrådet i storeafdelingen, som syntes, den gamle litteratur, havde hængt for længe ;-)

Læseklub for 4., 5., 6. og 7. klasserne.

Det er efter skoletid og på frivillig basis. Klubben er super populær. Der er billede fra et af læseklubmøderne. Mette serverer kakao, the og småkager/slik og de får sig en god snak om den roman, de alle har læst.

Rullende bibliotek i udskolingen

Så flytter biblioteket ind i klassen. Vi har købt en masse nye bøger af alle de fede forfattere. Eleverne læser af lyst, der er ingen tvungen mængde af sider eller en bestemt titel, de skal læse. Herefter laver de billed-lydfortolkninger, som de lægger på skoletube. Så kan de inspirere hinanden til at læse andre romaner.

Tjek det ud HER

Mediebibliotek

Her kan klasserne fx få vejledning til at bruge iPads til musikkompositioner, fx i forbindelse med reklamefilmsproduktion.