Sundhedsplejersken
Sundhedsplejens kontor ligger centralt placeret i stueetagen, på samme gang som Teknisk Services. Du skal gå ind af døren til venstre for solvognen ved skolens hovedindgang.

Hos sundhedsplejerskerne møder du:

Billede

Birte Knudsen-Nielsen
Sundhedsplejerske

51587679

Marie Bohr Thielsen
Sundhedsplejerske

51587674

Der er åben dør hos sundhedsplejersken onsdage i ulige uger mellem klokken 8:00 - 10:00.

Her kan Elever, forældre og lærere kigge forbi uden aftale.

Ellers kan sundhedsplejerskener kontaktes pr. telefon.

Tilbuddet kommer til at se ud som følgende:

0. klasse: sundhedssamtale og undersøgelse af højde, vægt og syn.
1. klasse: sundhedssamtale og undersøgelse omfattende højde, vægt og motorisk screening.
2. klasse: sundhedspædagogisk undervisning i klassen.
3. klasse: sundhedspædagogisk undervisning i klassen.
4. klasse: sundhedssamtale i grupper, individuel højde og vægt kontrol.
5. klasse: pubertetsundervisning i klassen eller i grupper hos sundhedsplejersken.
6. klasse: sundhedssamtale individuelt, højde og vægt kontrol.
7. klasse: åben dør og synsprøve.
8. klasse: sundhedsdage i sundhedscenteret.
9. klasse: sundhedsprofil og undervisning i klassen.Behovsbørn på alle klasse trin.

Eleverne i 0. og 1. klasse får en samtale om trivsel og sundhed, en syns- og høreprøve og bliver målt og vejet. Til disse undersøgelser deltager forældrene, når det er muligt.

I 3. klasse tilbydes eleverne en undervisning om sund livsstil - vi snakker bl.a. om kost, kammeratskab, sport og søvn. De elever, der har behov for det ses enkeltvis.

I 5. klasse får eleverne pubertetsundervisning.

Eleverne i 2., 4. og 6. klasse tilbydes samtale efter behov. Elever og forældre kan lave individuelle aftaler med sundhedsplejersken.

8. klasse indbydes til et sundhedseksperimentarium. Ved sygdom meldes afbud. Efter samtalerne får forældre og klasselærer en tilbagemelding.

Sundhedsplejersken deltager i de tværfaglige møder på skolen.

Hjemmeside: www.sundhedsplejen.hvidovre.dk