Børnenes kontor

Børnenes kontor er en privat organisation, som yder hjælp til trængende familier.

For at komme i betragtning til hjælpen skal forældrene udfylde et ansøgningsskema. Der er ansøgningsfrist 2 gange om året.

Om foråret kan du ansøge om økonomisk hjælp til tøj i form af et gavekort til Magasin. Der kan ansøges om et gavekort pr. barn. Man skal ansøge via den skole hvor barnet er elev.

Til jul kan du ansøge om en julekurv med mad (flæskesteg eller kylling) samt en julegave. Familier kan kun modtage én julekurv pr. familie. På ansøgningen oplyser du, hvor mange personer der er i familien.

Skolens kontor modtager ansøgningsskemaer i april og oktober og sender dem automatisk til de elever, som tidligere har ansøgt.

Hvis du ønsker at ansøge, og du ikke automatisk modtager skema, kan du kontakte skolens kontor på 3678 5495 eller på mail [email protected]