Skolepatrulje
På Gungehusskolen har vi hver morgen skolepatruljer ved fodgængerovergangen på Høvedstensvej og ved fodgængerovergangen på Biblioteksvej.

Klokken 7.55 står skolepatruljerne på deres post iført det gule patruljetøj og hjælper til med at sikre skolevejen for deres kammerater.

Skolepatruljerne er elever fra 7. klasse, som gør en frivillig indsats. Skolens færdselslærer fører tilsyn med og vejleder eleverne løbende.

Interesserede elever kan i slutningen af 6. klasse melde sig som skolepatrulje. Herefter deltager de i et kursus arrangeret af Politiets undervisningsafdeling, hvor de bliver "uddannet" til dette hverv.

Skolepatruljerne skal selvfølgelig respekteres af alle i trafikken, og derfor er de specielt omtalt i færdselsloven.